• Nala

  DKK 349,00
  Flot hue med lækker binde detalje. Huen ser ud som et tørklæde der er bundet. En rigtig fin hue, med mange stylingsmuligheder,nem at tage på. Huen er i flere lag.
 • Sale!

  Mantra

  DKK 299,00
  Smuk klassisk model med lange bindebånd, der gør det muligt at style den på mange forskellige måder. Dejlig blød og behagelig at have på. Modellen er udgået så det er de sidste farver der er på lager
 • Super blødt, vendbart todelt tørklæde. Sættet består af en hue og et løst bånd der kan bindes om huen, lige som man har lyst. Findes i flere flotte mønstre. En super flot og smart model i flot rødt paisley mønster.
 • Lækker turban fra franske Chapilie. Den er "færdig bundet" og er lige til at tage på, der er bånd hen over panden og det  ligner der er en knude i nakken. Den har en fin fylde på baghovedet.  Huen er i 2 smukke blå farver inderst en lyseblå og udenpå en petroleums blå. Se den i sorthvid her
 • Sale!

  Tula Grafic Pearl

  DKK 349,00
  Selve huen er glat og uden lag - lige til at tage på. Volumen skabes af et pandebånd, der ligger hen over fronten. I nakken  sidder en knude med 2 snipper, der hænger ned i nakken. Snipperne kan stoppes op i knuden så den bliver mere som en knold. Rigtig fin tørklædeagtig turban, i lækkert blødt bambus viscose. Trods de mange detaljer kræver denne turban ikke meget styling - den er lige til at tage på Her i en fin brun farve med hvidt perleformet mønster
 • Sale!

  Mantra Long Modern Paisley

  DKK 379,00
  Smuk klassisk model med lange bindebånd, der gør det muligt at style den på mange forskellige måder. Dejlig blød og behagelig at have på. Passer alle hoved størrelser. Mantra er et tørklæde man selv binder. Findes også som basis varer i mange farver.
 • Nala Blå Blomst

  DKK 349,00
  Flot hue med lækker binde detalje. Huen ser ud som et tørklæde der er bundet. En rigtig fin hue, med mange stylings muligheder. Kuden kan sættes i siden, i nakken eller på toppen af hovedet. Den er nem at tage på. Huen er i flere lag. Findes i flere farver og mønstre.
 • Nala Turkis

  DKK 349,00
  Flot hue med lækker binde detalje. Huen ser ud som et tørklæde der er bundet. En rigtig fin hue, med mange stylings muligheder. Kuden kan sættes i siden, i nakken eller på toppen af hovedet. Den er nem at tage på. Huen er i flere lag. Findes i flere farver og mønstre.
 • Nala Mint

  DKK 349,00
  Flot hue med lækker binde detalje. Huen ser ud som et tørklæde der er bundet. En rigtig fin hue, med mange stylings muligheder. Kuden kan sættes i siden, i nakken eller på toppen af hovedet. Den er nem at tage på. Huen er i flere lag.
 • Sale!

  Mayte Gul Mønster

  DKK 199,00
  Flot hoved tørklæde med lange bindebånd og mange stylings muligheder. Tørklædet består af en hue hvorpå der er lange bånd i nakken. Båndene kan styles som man vil. Denne model er i to lag, og er vendbar Det er kun de geometriske mønster der er til forskel på de 2 sider.
 • Super blødt, vendbart todelt tørklæde. Sættet består af en hue og et løst bånd der kan bindes om huen, lige som man har lyst. Findes i flere flotte mønstre. En super flot og smart model.
 • Sale!

  Mayte Blå Malet Mønster

  DKK 269,00
  Flot hoved tørklæde med lange bindebånd og mange stylings muligheder. Tørklædet består af en hue hvorpå der er lange bånd i nakken. Båndene kan styles som man vil. Denne model er en let sommermodel i et lag, dejlig luftig og blød. Denne Mayte er i flere blå farver på en råhvid bagrund. Se de andre farver søg på Mayte

Titel

Go to Top