• Sale!
  Type 1 godkendt stof mundbind fra Christine Headwear.  Størrelse large. God til mænd. Der er metal klemme ved næsen, så det sidder rigtig godt. Der er elastikker ved ørene der kan reguleres ved at åbne knuderne. Kan vaskes på 60 grader
 • GM Conditioner

  DKK 115,00
  Conditioner/fiberolie er et plejende og blødgørende produkt til fiber parykker. Spray fra 20-30 cm afstand på parykken i vådt eller tørt hår.  Fordel med fingrene eller børsten. Skal ikke skylles ud.
 • GM Shampoo

  DKK 65,00
  Shampoo til fiber parykker. Børst forsigtigt parykken i gennem. Fyld lunkent vand(varmt men ikke så varmt at du brænder dig) i en balje (varmt men ikke så varmt at du brænder dig), tilsæt en lille smule shampoo ned i vandet og fordel det. Læg Parykken i blød i vandet i minimum 10 min. Skyld derefter parykken under rindende vand og gør det samme med balsam. Derefter presses vandet blidt af i et håndklæde og parykken hænges til tørre, på parykstativet.
 • Pandebånd som kan bruges som pynt eller til at tilføje farver til dine huer og tubans. Dette bånd er i den ene side samlet med rynker, som en skilning og i den anden side samlet som et krydset tørklæde der giver lidt fylde.  På billedet er Ella Pandebånd vist med Bahama i lysblå.
 • Ella Pandebånd

  DKK 119,00
  Pandebånd som kan bruges som pynt eller til at tilføje farver til dine huer og tubans. Dette bånd er i den ene side samlet med rynker, som en skilning og i den anden side samlet som et krydset tørklæde der giver lidt fylde.  På billedet er Ella Pandebånd vist med Bahama i lysblå.
 • Sale!

  Sapphire Ribbon Black

  DKK 89,00
  Ekstra bånd til at gøre lidt ekstra ud af de flotte Boho Spirit modeller. Båndet sidder fast med trykknapper i nakken på moddeler som Scarlett og Sapphire, som har trykknap klar i nakken. Se inspirations billederne. Obs det er kun båndet du køber her.
 • Paryk Stativ

  DKK 60,00
  Parykstativ i plast. Stativet kan klappes sammen. Stativet bruges f.eks. til at tørre parykken på, og til at hænge parykken på om natten. Det kan også bruges til at tørre huer og hovedbeklædning på.
 • Ekstra bånd til at gøre lidt ekstra ud af de flotte Boho Spirit modeller. Båndet sidder fast med trykknapper i nakken på moddeler som Scarlett og Sapphire, som har trykknap klar i nakken. Se inspirations billederne. Obs det er kun båndet du køber her.
 • Belinda Underhue

  DKK 299,00
  Belinda paryk underhuen er meget let og uden generende sømme, og den har en smal silikonekant, der sikrer at den altid sidder godt fast på hovedet og føles komfortabel at have på. Midterstykket af huen er lavet i et let og fint nærmest transparent net, så du ikke skal bekymre dig om, at huen vil kunne ses under din paryk. Med den smarte 37.5® Technology holdes din hovedbund i en optimal 37,5°C kernetemperatur under din paryk.
 • Underhue til paryk. Huen der dejlig blød og kan være god at have under parykken, hvis man synes den kradser. Den er også god til at absorbere sved, om sommeren eller hvis man får svedeture af kemoterapi. Huen kan også give lidt ekstra varme hvis man fryser under parykken om vinteren. Huen sættes på baghovedet, sørg for den ikke stikker ud nogen steder underparykken. Huen er one size. Den passer bedst til medium og large brugere. Jeg vil anbefale Belinda Wigliner hvis du er en størrelse small.
 • Usynlig lim til alle typer hårløsninger. Super holdbar, kan holde op til 4-6 uger af gangen.  Test først om du tåler limen på et lille stykke hud. Vent 48 timer for at se en evt. reaktion. Påfør et eller 2 lag lim tyndt, vent til limen bliver klar før du påfører hårdelen eller lace stykket. Brug evt Bergmanns rensevand til at fjerne overskydende lim.
 • Meget holdbar dobbeltklæbende tape stykker, til toupe og paryk. Tapen holder i op til 4 uger.

Titel

Go to Top