• Sovehue

  DKK 160,00
  Fin tynd hue i et lag. Huen kan bruges som nat/sovehue og bruges til sport, men er også god til at have under din vinterhue eller hat.
 • Denne multifunktionelle model er både let og blød at bære, har ingen generende sømme og er derfor perfekte valg til natten - eller som en lækker homewear turban. I den lækre 37,5 grad teknologi der gør at huen hverken bliver for varm eller for kold.
 • Bamboo Nat Hue

  DKK 249,00
  Super blød nathue i 2 tynde lag, fra Belle Madame. Den har en fin lille Rynke detalje i den ene side. Huen kan også bruges som ekstra lag under andre huer når det er koldt eller til at binde tørklæder på. Modellen findes i 3 farver rosa, grå melange og blå melange.
 • Belinda Underhue

  DKK 299,00
  Belinda paryk underhuen er meget let og uden generende sømme, og den har en smal silikonekant, der sikrer at den altid sidder godt fast på hovedet og føles komfortabel at have på. Midterstykket af huen er lavet i et let og fint nærmest transparent net, så du ikke skal bekymre dig om, at huen vil kunne ses under din paryk. Med den smarte 37.5® Technology holdes din hovedbund i en optimal 37,5°C kernetemperatur under din paryk.
 • Underhue til paryk. Huen der dejlig blød og kan være god at have under parykken, hvis man synes den kradser. Den er også god til at absorbere sved, om sommeren eller hvis man får svedeture af kemoterapi. Huen kan også give lidt ekstra varme hvis man fryser under parykken om vinteren. Huen sættes på baghovedet, sørg for den ikke stikker ud nogen steder underparykken. Huen er one size. Den passer bedst til medium og large brugere. Jeg vil anbefale Belinda Wigliner hvis du er en størrelse small.
 • Rigtig fin og blød nathue. Huen kan også bruges som underhue, ekstra lag under andre huer, eller som underhue under et tørklæde. Huen er i et lag.
 • Sale!

  Chapilie med knude

  DKK 99,00
  Flot 2 delt hue fra Franske Chapilie. Der er ekstra fyld på baghovedet så man får en flot facon på hovedet. Kan også bruges uden båndet til fyldhue under tørklæder. Pandebåndet med knuden giver en flot fylde og struktur, det har tilmed fine rynkedetaljer.
 • Yoga

  DKK 299,00
  Dejlig blød hue i bambus. Fine læg detaljer der giver huen en flot facon. God til hjemme eller til træning.Kan også bruges under andre huer om vinteren for ekstra varme og fylde. Huen er i 2 lag stof. One size.
 • Lækker blød nathue, behagelig at sove med. Har en lille pynteknap på kanten. Huen er også rigtig god at bruge under andre huer, hvis man har brug for et ekstra lag eller under strikhuen der kradser.

Titel

Go to Top