Parykker til mænd, hår erstatning og hår dele

Super flotte parykker og hår dele til mænd.

Alt manglende hår kan erstattes. Fra små bare pletter, måne, høje tindinger og til større dele og hele parykker.

Parykker og hårdele til mænd skal altid klippes til, så de passer lige til dig. Kun sådan kommer de til at se flotte og naturlige ud.

Jeg har både løsningen til dig i kemobehandling, og til dig der mangler dit hår af andre grunde.

Hvis du har alopecia, ar eller bare pletter efter traume eller operation, kan du søge din kommune om tilskud til hår dele og paryk.

Priser

Kvalitetsparykker

Alle parykkerne fåes i en god variation af farver. Parykker til mænd fås både i fiberhår (kunstigt hår) og i ægte hår. Ægte hår er ca. 3 gange dyrere end fiberhår.

Hvis mænd taber håret i forbindelse med kemobehandling, traume eller lignende, kan de ligesom kvinder søge om at få hjælp til at betale parykken/toupeen. Det vil enten være sygehuset eller kommunen, der udsteder en bevilling til dette. Hvis du har nogle spørgsmål ang. bevilling, er du velkommen til at kontakte mig på 42220888.

Løsningerne er rigtig mange, ring endelig og få en snak om dit problem.

Parykker til mænd kan idag laves, så man slet ikke kan se, det ikke er ens eget hår. Der laves også løsninger, som limes på, og som man har siddende på i 4 til 6 uger. Det er en superflot løsning til den, der gerne vil have den lækreste løsning. Det kan slet ikke ses, at man har noget på.

Er du “bare” meget tyndhåret, kan det evt. være en mulighed at bruge kosmetiske løsninger til at skjule med.