Kemobehandling

I kemobehandling skal det som regel gå rimelig hurtigt med parykken. Så derfor skal du hurtigt igang med at få din paryk. Det er bedst hvis jeg kan nå at se dig med dit eget hår, kan det ikke lade sig gøre er et billede også fint.

Vi mødes første gang og snakker om hvad du kunne tænke dig. Du prøver evt. et par parykker og nogle huer. Jeg bestiller et udvalg af parykker hjem til dig. De kommer i løbet af 1 uge.

Vi mødes anden gang. Her prøver du parykkerne der er bestilt til dig, og bestemmer hvilken en det skal være. Hvis ikke du har tabt håret endnu mødes vi igen.

Vi mødes tredje gang hvor du er begyndt at tabe dit hår. Hvis du er klar til det kan vi klippe håret helt kort, men du bestemmer om du vil. Parykken bliver klippet til så den passer til dig. Du lære at sætte parykken på og hvordan du passer bedst på den.

Sammen finder vi

Din stil

Det koster ikke ekstra at få besøg af Parykfeen.
Jeg tilbyder er bredt udvalg af parykker, fra nogle af verdens bedste parykleverandører desuden har jeg et stort udvalg af hovedbeklædning til kræftramte.

NYTTIGE TIPS

Mulighederne er mange når man vil dække bare pletter, tyndt hår eller store bare områder. Her bruges alt fra kosmetik til hårdele specielt fremstillet til dit behov og efter dine mål. Her skal du være opmærksom på at du muligvis kan få støtte til køb af hårdele/paryk.fra din kommune.

Hårdelene kan sidde på med tape lim eller clips. små pletter og tyndt hår kan skjules med makeup eller små hårfibre der får håret til at se tættere ud, det virker på både mænd og kvinder se mere her