Du er her::Hjem > Shop > Lyserød
 • Bamboo Nat Hue

  kr. 249,00
  Super blød nathue i 2 tynde lag, fra Belle Madame. Den har en fin lille Rynke detalje i den ene side. Huen kan også bruges som ekstra lag under andre huer når det er koldt eller til at binde tørklæder på. Modellen findes i 3 farver rosa, grå melange og blå melange.
 • Sale!

  Chapilie Retro

  kr. 299,00
  Retro fra franske Chapilie er en favorit. Vi har været heldige af få fat på et par stykker. Denne smukke hat med en skøn kæmpe blomst, giver et heltunik udseende. Perfekt til en fest, eller til dig der ikke er bange for at blive set.
 • Rigtig fin og blød nathue. Huen kan også bruges som underhue, ekstra lag under andre huer, eller som underhue under et tørklæde. Huen er i et lag.
 • Bahama

  kr. 265,00
  Lækker tynd hue med fine rynke detaljer, og fin fylde på "hjørnerne" En af butikkens absolut bestsellers, Denne hue der kun er i et lag stof er ideel til indendørsbrug og sommer-brug. Denne hue kommer i alle regnbuens farver
 • Yoga

  kr. 299,00
  Dejlig blød hue i bambus. Fine læg detaljer der giver huen en flot facon. God til hjemme eller til træning.Kan også bruges under andre huer om vinteren for ekstra varme og fylde. Huen er i 2 lag stof. One size.

Titel

Go to Top