Et besøg af Parykfeen

Du kan komme til butikken På Stærmosegårdsvej 16, Odense M, eller jeg kan komme ud til dig, i dine trygge omgivelser, hvor du har mulighed for at have familie, eller en ven ved din side. Det mest optimale er at jeg kan nå at se dig inden du taber håret. Enten på billeder eller ved et besøg. Det er også for mange, en god sikkerhed, at der er styr på paryk og tørklæder inden håret falder. Du kan med andre ord ikke starte for tidligt med at kigge på paryk og tørklæder.

Ved vores første møde snakker vi om hvilke muligheder der er med paryk, og hvilke ønsker du har. Jeg har et udvalg af parykker så du kan se hvordan de ser ud, og prøve hvordan de føles at have på. Jeg har også et stort udvalg af hovedbeklædning som du kan prøve. Efter vores første møde bestiller jeg et udvalg af parykker hjem til dig.

Ved vores andet møde prøver du de parykker der er bestilt hjem til dig og vælger en paryk herfra. Du er på intet tidspunkt tvunget til at købe noget. Det kan også være at du kun vil have hovedbeklædning, det er der flere og flere der vælger.

Når du har valgt paryk er der mulighed for at få klippet dit eget hår, det vælger de fleste at gøre når håret begynder at falde. Parykken vil blive klippet til så den passer til dig. Du vil lære hvordan du passer din paryk og hvordan man tager den rigtigt på og sætter den så man ikke kan se det er en paryk.

Parykkerne er af høj kvalitet. De er fra Tyske og Amerikanske forhandlere. Der kan være egenbetaling på nogle af parykkerne afhængig af modellen.

Husk at der i Danmark er frit leverandørvalg. Uanset hvad der står på din bevilling eller rekvisition, eller om din kommune har en leverandør aftale, kan du frit vælge leverandør.

Jeg kører ud på hele Fyn

Ring på 42 220 888