Alopecia, androgent hårtab, transplantations ar og stråleskader: Disse er bare nogle af de typer af varigt hårtab der findes.

Alopecia findes i flere typer, fra bare pletter der kommer og går til fuldstendig hårtab på hele kroppen. Der er mange fine løsninger til at dække de bare pletter. Det kan for eks være små toupeer på størrelse med pletten der kan tapes eller limes på. Hår toppe i forskellige størrelser kan være med til at dække hårtab i det øverste dækhår. Ekstensions kan også være med til at dække bare pletter. Endelig er der parykker til det fuldstændige hårtab.

Androgent hårtab er udtynding eller fuld hårtab på toppen af issen. En top eller toupe er en god løsning til denne type hårtab, den kan fastgøres på flere måder f.eks. med klemmer tape eller lim. Der er også den mulighed for nogen at bruge hårpudder der giver en illusion af at håret er tættere end det er. Kom og hør om de forskellige muligheder og hvad der kan virke for dig.

Ved hårtab efter transplantationer, kan man specialfremstille hårdele, der passer lige til den størrelse og form og farve som du har brug for. 

Ved stråle skader findes løsninger i alt fra hele parykker til små dele. Efter hvad huden kan klare finder man den rigtige løsning for hvad der fungere bedst.

 

Hårdel

Løst pandehår, sættes på med klips. Denne løsning kan bruges hvis du mangler pandehåret eller har meget lidt hår i fronten. 

Asymetrisk pandehår i ægtehår

Forskellige hårdele kan dække og erstatte pletter eller tynde områder. Her en hårdel/stykke der dækker pandehår og sider. padehår Wavy i farve 14-16 (blond)