LIDO

Lido Design er dansk design. Lidos nathue er klart en af mine farvoritter. Nathuen kan også bruges som ekstra lag under en anden hue, eller som base når man binder tørklæder, det kan nemmelig være svært at binde på et bart hoved. Lido laver også nogle super flotte kasketter og mange andre fine huer. Lido har som de eneste en kasket model med en lille knold i nakken der dækker i nakken og varmer.

Lido sælges flere steder i verden.  Her ses et lille udvalg. Få besøg af Parykfeen og prøv huer og kasketter så du kan finde dig den helt rigtige løsning. Ring 42220888. Du kan bruge din rekvisition fra sygehuset som betaling.

Du kan bestille hovedbeklædning over telefonen. Jeg sender gerne, og du kan selvfølgelig returnere hovedbeklædning du ikke er tilfreds med.

Jeg kommer gerne ud med hovedbeklædning så du kan prøve det på, besøget er uforpligtende. Det er en god ide at prøve huerne på da det er meget forskelligt hvad der klæder en og hvad man ønsker at udstråle med sin hovedbeklædning, sine huer eller kasketter.  Hvis du ikke ønsker at have paryk anbefaler jeg at man mindst har 5 forskellige huer. Det er godt at have noget at skifte imellem og at have forskellige farver, så kan man matche mere af sin garderobe. Prøv også gerne noget mønstret, det kan være rigtig flot. Hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil bestille så ring på 42220888. Se huer fra Christine her, eller fra Gisela Meyer her