Gisela Mayer Hovedbeklædning

Det er en god ide at have hovedbeklædning ved siden af sin paryk.

Der er idag rigtig mange flotte muligheder, mange farver og mange forskellige modeller. Jeg anbefaler at man minimum har 2 hovedbeklædninger ved siden af parykken.

Hvis man er i kemobehandling kan det være rart at have en hue på når man er hjemme og de dage hvor man evt har det dårligt og ligger i sengen, kan det være godt at have en hue på i stedet for paryk. Det er også godt når man træner og svømmer at have en hue på. Det er tit mere behageligt end parykken.

Mulighederne er virkelig mange, og mange i kemobehandling, vælger idag kun hovedbeklædning.

Jeg forhandler hovedbeklædning og huer fra Christine Headwear, Gisela Mayer og Lido så der er flere hundrede forskellige muligheder. Du kan bruge din rekvisition fra sygehuset til at betale for hovedbeklædning. Ring hvis du vil have besøg så jeg kan vise dig det store udvalg på 42220888.

Langt de fleste huer, kasketter og tørklæder kommer i en bred variant af farver. På den måde har du mulighed for at finde lige det der passer til din stil, og smag. Huer skal kunne passe til dit valg af tøj, på den måde virker det stilet og ikke tilfældigt. Feks hvis du har ensfarvet tøj på, kan det være super flot at have en hue på med mønster eller flere farver. Omvendt hvis du er meget spraglet i tøjet er det flot at have noget roligt ensfarvet på hovedet. De fleste tænker at sort er et sikkert valg, men sort kan godt være meget hårdt når det er på hovedet. Ligesådan kan lyse og hvide farver, nogen gange få en til at se bleg ud. Blå, grå og bordaux og lilla er for det meste gode farver at vælge.