Christine Headwear

Der er mange muligheder at vælge imellem fra Christine, The Headwear Copany.

Christine er et  meget populært dansk mærke. De er specialister indenfor huer og turbanner til kvinder og mænd i kemobehandling, Der kommer nye vare   2 gange om året. Forår/sommer og efterår/vinter.

Christine har en basic linie som kommer i rigtig mange farver, så der er noget for alle.

Priserne ligger fra 150 til ca 700kr.

Husk jeg kommer gratis ud og viser dig hovedbeklædning. Det er en god ide at prøve dem på, så du kan finde den type og farve, der klæder dig bedst.

Du kan bruge din rekvisiton som betaling hos mig.

Ring 42220888

 

Alle modellerne her på siden kommer også i andre farver. Du kan bruge hovedbeklædning hvis du på grund af kemo eller anden medicin behandling, alopecia eller stress har mistet/mister håret. Mange af modellerne kan også sagtens bruges, med hår under. Huerne er dejligt bløde og rare at have på.  Pandebånd kan også være en god måde at dække bare pletter med. Har du brug for råd eller hjælp i forbindelse med hvilket som helst hårtab, så ring på 42220888. Se hovedbeklædning fra Gisela Mayer her eller Lido Design her 

Det er en god ide at have flere forskellige huer så man har noget der passer til det meste af ens tøj. Der er også modeller der egner sig godt til festlige lejligheder hvis man har brug for det. 

Årstiderne skifter, Christine har både huer til sommer og vinter. Flere af huerne har også mange forskellige muligheder for hvordan man styler dem.